Ljudi, nemojte da vodite protiv Barse - Hoakin kao vino, našao se majstor i za Simeonea! (PREGLED)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, nemojte da vodite protiv Barse - Hoakin kao vino, našao se majstor i za Simeonea! (PREGLED)

Na Pirinejima "prštalo" ovog vikenda.

Večerašnjim utakmicama širom Španije završeno je treće kolo šampionata u Primeri.

Program je otvoren još u petak "nulom" u Madridu gde je Hetafe remizirao sa Valjadolidom. Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović bio je vrlo zapažen, pogodio je čak i stativu, a na terenu je proveo svih 90 minuta. Potom su usledila uzbuđenja u baskijskom derbiju gde je Eibar pogotkom Čarlsa u 91. minutu slavio sa 2:1 protiv Real Sosijedada. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marko Dmitrović je čitav meč proveo među stativama domaće ekipe, a skrivio je penal iz kojeg su gosti poveli u 15. minutu. Srećom, to ga nije koštalo. Đirona je u gostima iznenadila Viljareal i slavila sa 1:0.

U subotu Atletiko Madrid je poražen od Selte u Vigu rezultatom 2:0, Maksimilijano Gomez i Iago Aspas su pronašli recept za Čola Simeonea koji je na kraju morao da čestita boljem. Real je u Madridu nastavio sa goleadom protiv gradskog rivala Leganjesa, bilo je 4:1, a blistao je Karim Benzema sa dva pogotka. Meč između Raja Valjekana i Atletik Bilbaoa koji je trebalo da se odigra u subotu je odložen zbog loše infrastrukture u Valjekasu.

Danas su na programu bile četiri utakmice na kojima smo videli čak 18 golova.

Veoma uzbudljiv gradski derbi između Levantea i Valensije završen je rezultatom 2:2 iako je meč odigran u 12 sati po velikoj vrućini. Alaves je okrenuo Espanjol i slavio sa 2:1, ali je zato Barselona odbranila čast grada neverovatnom predstavom na Nou Kampu.

Povela je Ueska već u trećem minutu, ali to im zaista nije trebalo jer je usledio potop - rešetali su puleni Ernestea Valverdea iz svih oružja i zasluženo trijumfovali sa čak 8:2!

Najvatrenije je bilo na kraju dana pošto je Betis pogotkom veterana Hoakina samo pet minuta po ulasku u igru ostvario veliku pobedu nad gradskim rivalom Seviljom.

Svi rezultati trećeg kola Primere:

Hetafe - Valjadolid 0:0

Eibar - Real Sosijedad 2:1

Viljareal - Đirona 1:0

Selta - Atletiko Madrid 2:0

Real Madrid - Leganjes 4:1

Levante - Valensija 2:2

Alaves - Espanjol 2:1

Barselona - Ueska 8:2

Betis - Sevilja 1:0

Rajo Valjekano - Atletik Bilbao (odloženo)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.