Ljuci: Ne idem iz ekipe

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Sep.2010, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuci: Ne idem iz ekipe


Spekulacije koje su se nedavno pojavile da bi test vozač Fors Indije Pol di Resta mogao sledeće godine da vozi umesto Vitantonia Ljucija, nisu ostavile Italijana ravnodušnim.
Međutim, rešio je da odgovori na takve glasine na jedini mogući način, naročito posle priče da bi Di Resta ušao u ekipu umesto Adrijana Zutila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ukoliko Nemac ode, dok bi u suprotnom „žrtva” bio Ljuci.
 - Ne znam da li Pol ima mesto u ekipi i šta piše u njegovom ugovoru. Međutim, koliko razumem to bi značilo da Adrijan odlazi, jer imam ugovor. Zaista nisam čuo ništa o tome u ekipi, niti se šta promenilo, pa pretpostavljam da su u pitanju glasine.
Činjenica je da Ljuci ima lošu sezonu u odnosu na Adrijana Zutila, međutim Italijan insistira da stvari nisu potpuno takve kakvim se čine.
 - Ekipa je shvatila da za rezultate nisam kriv i gazda Vidžaj Malija ima puno poverenje u mene. Nisam zabrinut zbog spekulacija. U ovo dobe godine takve stvari su normalne, posebno kada imate rukije koji bi da uđu u Formulu 1. Ne plašim se toga, samo želim da dam sve od sebe i obezbedim ekipi šesto mesto u ekipnom šampionatu – objašnjava Ljuci.
M. T.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.