Izvor: Blic, 26.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuboja prebačen među amatere

Ljuboja prebačen među amatere

Daniel Ljuboja, reprezentativac Srbije, kažnjen je od svog kluba Štutgarta prebacivanjem u drugi tim jer je tražio da bude stavljen na transfer listu. Uprava nemačkog prvoligaša nije imala milosti prema svom centarforu, iako je on bio najbolji strelac ekipe u prošloj sezoni i poslala ga među amatere 'švaba', koji se takmiče se u Regionalnoj ligi (treća divizija).

- Trenutno sam u klubu, zauzet sam jer rešavamo ovu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - bilo je sve što nam je Daniel juče posle podne rekao.

Napadač plavih imao je rok do ponedeljka da razmisli i kaže hoće li i dalje da igra za Štutgart, ali je ostao pri svom stavu da želi da napusti klub, iako ima ugovor do 2009. godine.

- Dali smo mu rok do 24. jula da se predomisli, ali on to nije želeo. Dok ne nađe novu ekipu, igraće za drugi tim Štutgarta - izjavio je tim menadžer Štutgarta Horst Helden.

Ljuboja je još za vreme Mondijala u Nemačkoj najavio da će napustiti 'švabe', ali oni na to nisu nikako hteli da pristanu i kao i u nekim ranijim slučajevima odlučila je da 'neposlušnog fudbalera' degradira. Daniel je u Nemačku došao u septembru prošle godine iz Pari Sen Žermena, tada je potpisao troipogodišnji ugovor, a odigrao je 23 utakmice i postigao osam golova.

T. Dragojević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.