Ljubinković: Optužbe bez osnova

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubinković: "Optužbe bez osnova"

Marko Ljubinković je pre godinu dana zbog malverzacija predsednika napustio Vaslui. On je za "Sport" pričao o svemu što se tada dogodilo i šta sledi.

"Mogu da kažem izričito da je sve ovo velika laž. Zbog malverzacija gazde Vasluija napustio sam klub, raskinuo ugovor, ali im nisam ostao dužan."

"Presavio sam tabak i dobio spor na sudu FIFA. To je njega revoltiralo, ali je izabrao pogrešan put da mi se osveti", rekao je Ljubinković.

"Utakmica oko koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se diže prašina odigrana je pre dve sezone u šampionatu Rumunije. Nama je bila potrebna pobeda za izlazak u Evropu, a Gloriji Buzao za opstanak. Uspeli su da nas pobede boljom igrom i pominjanje da je krajnji rezultat takav zbog klađenja u Singapuru i uzimanja miliona evra su priče za malu decu."

Pored Ljubinkovića na tapetu su se našli i srpski internacionalci Milisavlajvić i Pavlović.

"Oni su povukli tužbu kod FIFA i uspeli su da se nagode kao i još trojica igrača, koja su zajedno sa njima i dalje u Vasluiju. Nisam hteo da budem u kandžama lažova, koji mi je naneo ogromnu štetu, ali će sve to da plati sa kamatom", rekao je Ljubinković.

"Tužiću ga ponovo, ali ovog puta za klevetu. I Vaslui zbog prvog spora nije mogao da dovodi igrače šest meseci i morali su da plate Uefi 500.000 evra, zbog pojedinih prestupa prema igračima."

Ljubinković je igrao kao omladinac u Crvenoj zvezdi, zatim u Radu, Slobodi Point Sevojno, a trenutno je na Kipru član Anortozisa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.