Ljubav trasira karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav trasira karijeru

Stevica Zdravković sjajno brani u Austriji pa ponude pljušte sa svih strana.

Dobre odbrane daleko se čuju. Stevica Zdravković je u dresu bečkog FavAC branio sve utakmice u prošloj sezoni i to nije prošlo nezapaženo.

- Ponude se nižu sa svih strana. - zadovoljan je Zdravković koji je završio odmor na jugu Srbije odakle se otisnuo u beli svet. - Austrija, Srbija, Bosna, čak i daleke destinacije poput Hong Konga. Sve je u rukama menadžera koji meri i dogovorićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se šta i kako dalje.

Naš narod kaže bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

- I ja se vodim tom maksimom. Mogu da ostanem u klubu koji mi sprema novi ugovor, ali nikad se ne zna šta nosi noć, a šta dan. Razgovarao  sam sa trenerom i predsednikom koji imaju ogromno poverenje u mene i po svaku cenu žele da ostanem. Sjajno se radi u klubu koji ima bogatu istoriju. Treniramo pod komandom vrhunskog stručnjaka Igora Jovića koji je naše gore list i veliki profesionalac. Pripreme počinju 17. jula u Beču a verovatno ćemo kasnije preći na neku drugu destinaciju.

FavAC (Favoritner AC) ima velike ambicije?

- Dosta smo se pojačali. Stiglo je par novih igrača koji su bili nosioci igre u svojim klubovima. Ove sezone smo glavni i jedini kandidat za ulazak u Regionalnu ligu. Napustio nas je Savo Kovačević koji je sjajan igrač i moj najbolji prijatelj. Bili smo nerazdvojni, ali smo angažovali oba krila jednog zadnjeg veznog i vraća se kapiten Haris Mehić koji je dugo pauzirao zbog povrede.

Zdravković ne krije da o sledećem koraku može da odluči i ljubavni status.

- Devojka Selena, je našeg porekla, puno mi puno pomaže u svemu i može da bude razlog ostanka iu Austriji. Upoznao sam je detaljno sa Srbijom i na neku način revanširao za "gostoprimstvo" u Beču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.