Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljekarski pregled fudbalskih legendi u UKC-u RS i spektakl na stadionu

​Humanitarna fudbalska utakmica koja će se odigrati večeras u 17 časova na Gradskom stadionu Banjaluka, između veterana FK Crvena zvezda, veterana FK Borac i fudbalskih veterana Srpske, kao i revijalna utakmica između ljekara i novinara Republike Srpske, imaju za cilj promociju aktivnosti ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legenede obavile pregled u UKC-u RS, danas svi na stadion

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019

BANJALUKA - Pozivam sve građane RS da danas dođu na Gradski stadion gdje će humanitarnu utakmicu za podizanje stope nataliteta u RS odigrati velikani Crvene Zvezde I banjalučkog Borca, rekao je Vlado Đajić, direktor UKC RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Cvijanović: Podržati aktivnosti usmjerene na bolju budućnost

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2019

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, koja je danas na gradskom stadionu u Banjaluci prisustvovala zvaničnom početku kampanje "Djeca nam se rađala", rekla je da svi treba da budu okupljeni oko ovakvih aktivnosti i podrže i institucije i organizacije iz nevladinog sektora ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

ODLIČAN POČETAK KAMPANJE "DECA NAM SE RAĐALA" Fudbalske legende dočekane ovacijama, lekari nadigrali novinare (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Sep.2019

Akcija fondacije “Deca nam se rađala” je u potpunosti uspela. Nekoliko hiljada ljudi se okupilo na banjalučkom Gradskom stadionu, a osim što su dali podršku natalitetu u Republici Srpskoj uživali su u potezima istinskih fudbalskih legendi sa obe strane Drine, koji su dobili velike ovacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.