Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 13:25

Ljajićevih 3.750.000 previše za Bešiktaš, ide i Domagoj Vida, izgleda u Romu za 8.000.000

Srpski internacionalac će po svemu sudeći morati da potraži novi klub

Virus je udario jako i ulubio klupsku kasu, pa Bešiktaš po završetku sezone očekuje veliko kresanje troškova. Prema navodima turskih medija plan je da se godišnju budžet prepolovi sa 60.000.000 na 30.000.000 evra što će delom biti učinjeno i rastankom sa najboljim i najplaćenijim igračima. Među njima je i Adem Ljajić, koji bi prema poslednjim informacijama mogao da bude prinuđen da potraži >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << novi klub.

Vrlo dobar dečko. Međutim, plata od 3.750.000 evra... Bešiktaš to više ne može da priušti“, citiraju turski mediji predsednika Ahmera Nur Džebija uz napomenu da se istabulski velikan još premišlja kad je Ljajić u pitanju.

Sa druge strane, nema nikakve dileme oko hrvatskog štopera Domagoja Vide i njegove plate od 3.500.000 evra. Vida će izvesno otići, spekuliše se da ima ponude iz Italije i Španije, te da bi mogao da karijeru nastavi u Romi.

Bešiktaš će tražiti obeštećenje od 8.000.000 evra, možda bi prihvatio i 7.000.000.

Jasno je samo da bi Vida i Ljajić trebalo da odu, jer bi njihove pojedinačne plate klubu uzimale čak 10 odsto od budžeta. A gde su tu ostali?

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.