Ljajićev naklon Samuraju Bosfora (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019, 01:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajićev naklon Samuraju Bosfora (VIDEO)

Japanac Šindži Kagava (29) imao debi iz snova za Bešiktaš.

U istoriju turske lige i Japanac se upisao kao strelac. Kagava, koji je došao kao pozajmljeni igrač Borusije iz Dortmunda i ostaće do kraja sezone, dao je i dva pogotka u prvoj utakmici u novom timu.

Bešiktaš je dominirao kao gost Antalije. Vratio se u Istanbul s tri boda i pola tuceta golova u njenoj mreži - 6:2. Načeo ju je Adem Ljajić, takođe pozajmljeni igrač, iz Torina, koji je u 35. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bio neumoljiv s bele tačke.

#Ljajic'in penaltıdan attığı golümüz 0-1#Beşiktaş pic.twitter.com/Ww740HKYm8— Ömer1903 (avcilar_BJK) February 3, 2019

Baš umesto njega u 81. minutu je ušao novajlija iz Zemlje izlazećeg sunca. Samo mu je petnaestak sekundi bilo dovoljno da postigne prvenac za vođstvo s 5:1, a dva minuta kasnije i za 6:1.

Bešiktaš ga je već krstio sa Samuraj Bosfora.

#SamuraioftheBosphorus pic.twitter.com/q7iiEBHjXt— Beşiktaş JK (Besiktas) February 3, 2019

Posle utakmice je pozvan da pred televizijskim kamerama kaže koju o svojim utiscima. Tu su već bili Ljajić i kanadski igrač Atiba hačinson, takođe strelac jednog gola. Obojica su novog saigrača dočekali blagim naklonom, kako i doliči u japanskoj kulturi.

Siz çok güzelsiniz çookkk #Atiba #Ljajic #Kagawa #Beşiktaş pic.twitter.com/S3N3dbmGTE— Emirhan Taner (TanerEmirhan) February 3, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.