Ljajić na listi želja Intera!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić na listi želja Intera!

Srpski fudbaler i član Fiorentine Adem Ljajić nalazi se na listi želja aktuelnog italijanskog i evropskog prvaka, milanskog Intera, prenose italijanski mediji!

Ljajić je bio junak prve pobede "ljubičastih" u novom šampionatu Serije A, postigavši vodeći gol iz penala u duelu sa Parmom (2:0) prošlog vikenda. Na kraju, nekadašnji fudbaler Partizana poneo je i titulu igrača utakmice.

Mediji na Apeninima prenose da su ga na utakmici sa Parmom gledali skauti Intera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji su na "Artemio Franki" došli upravo zbog Ljajića.

Agent Adema Ljajića, Đorđo Pareti, izjavio je da od prelaska Ljajića u Inter na zimu nema ništa i da bi to bio pogrešan korak u njegovoj karijeri.

"Postigao je dva gola i već svi pričaju o tome kako prelazi u Inter. Stvar je jasna, Adem neće otići iz Fiorentine jer je pred njim sezona dokazivanja. Uostalom, kako bi mogao da igram u Interu gde su na njegovoj poziciji Snajder i ostali? Mislim da je najbolje za njegovu karijeru da ostane u Firenci", rekao je Pareti.

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović bio je oduševljen igrom Ljajića u duelu sa Parmom.

"Video sam pravog Ljajića. Vratio sam ga na njegovu poziciju iza napadača, i isplatilo se. Od sada će stalno igrati tako", poručio je Mihajlović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.