Ljajić golom i asistencijom doneo Romi tri boda u Bergamu

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić golom i asistencijom doneo Romi tri boda u Bergamu

Fudbaleri Rome uspeli su u 12. kolu Serije A da uz veliki napor ostvare tri boda tako što su na gostovanju Atalanti u Bergamu slavili posle preokreta sa 2:1, a heroj trijumfa je naš internacionalac Adem Ljajić.

Sve je krenulo napoako po Romu, jer je posle 57 sekundi bila u minusu od jednog gola protiv Atalante pošto je Raimondi ušao u kazneni prostor, vratio loptu Moralezu koji je iz prve pogodio mrežu Morgana De Sanktisa u Bergamu.

"Vučica" je bila neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbunjena u prvih 20 minuta, ali se onda oslobodila malo pritiska i iz prve ozbiljnije situacije poravnala rezultat. Adem Ljajić je na rubu šesnaesterca sa leve strane čuvao loptu, a onda se namestio i pogodio dijagonalu za slavlje vicešampiona Italije.

Tri minuta pre kraja poluvremena postavljen i konačan rezultat utakmice, nakon što je Roma krenula u napad sa tri igrača, te je Naingolan produžio loptu za Adema Ljajića koji se kao strela stušio u peterac Atalante, a onda povratnim pasom angažovao ponovo belgijskog vezistu koji trese mrežu za 2:1.

Serija A, 12. kolo:

Subota:

Atalanta - Roma 1:2 (1:2)

(Moralez 1 - Ljajić 23, Naingolan 42

20:45 Lacio - Juventus

Nedelja:

12:30 Torino - Sasuolo

15:00 Ćezena - Sampdorija

15:00 Napoli - Kaljari

15:00 Parma - Empoli

15:00 Udineze - Kjevo

15:00 Verona - Fjorentina

20:45 Milan - Inter

Ponedeljak:

20:45 Đenova - Pamermo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Serija A: Ljajić podigao Romu posle šoka

Izvor: Sportal.rs, 22.Nov.2014

U 12. kolu Serije A fudbaleri Rome su posle preokreta slavili u Bergamu 2:1. Najzaslužniji za trijumf "vučice" bio je Adem Ljajić. Povremeni reprezentativac Srbije je postigao izjednačujući pogodak i imao asistenciju kod pobedonosnog gola Rimljana...Posle 57 sekundi igre Atalanta je povela, ali...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.