Ljajić bi mogao da se vrati u Seriju A

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić bi mogao da se vrati u Seriju A

Srpski reprezentativac Adem Ljajić bi u zimskom prelaznom roku mogao da se vrati u Italiju.

Kako prenose turski mediji, za fudbalera Bešiktaša su zainteresovani Udineze i Verona.

Ljajić je u tekućoj sezoni postigao tri gola uz pet asistencija na 20 utakmica za istanbulske crno-bele, dok je za reprezentaciju u 2019. da jedan gol uz dva proigravanja.

Ljajić ima bogato iskustvo iz Serije A jer je nastupao za Fiorentinu, Romo, Inter i Torinu, od koga ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bešiktaš prošlog leta otkupio za 6,5 miliona evra.

Turski mediji prenose da je 28-godišnji Pazarac u lošim odnosima sa trenerom Bešiktaša Abdulahom Avdžijem i da nije zadovoljan statusom u ekipi.

Međutim, Ljajić je od starta sezone propustio samo jedan meč zbog suspenzije, tokom oktobra je često bio rezerva, ali je u decembru bio redovan u startnoj postavi.

Ipak, postigao je samo jedan pogodak u Superligi Turske, još krajem avgusta, dok asistenciju nema od 10. novembra.

Udineze i Verona pokušavaju da iskoriste situaciju, a navodno su spremni da Bešiktašu plate 5.000.000 za transfer.

Problem za ove klubovi bi mogla da bude Ljajićeva plata od 3,4 miliona evra po sezoni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.