Ljajić asistent, Fiorentina slavila

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Feb.2011, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić asistent, Fiorentina slavila


Palermo je u 25. kolu Serije A ispustio vredne bodove u borbi za plasman u Ligu Evrope sledeće sezone. Fiorentina je bila bolja i slavila sa 4:2. A imali su Sicilijanci sve u svojim rukama početkom drugog poluvremena, vodili sa 2:1. Ipak, tim našeg Siniše Mihajlovića za koji je igrao Adem Ljajić od 76. minuta, zaigrao je u drugom delu meča ofanzivnije što mu se isplatilo.
Prelomni trenutak duela desio se u 78. minutu, kada je defanzivac Palerma Ćezare Bovo nespretno reagovao u svom šesnaestercu posle kornera koji je izveo Manuel Paskval i autogolom doneo prednost Ljubičastima.
Isplatilo se Mihajloviću uvođenje Adema Ljajića. Iako je odigrao samo poslednjih 15 minuta utakmice, i to je bilo dovoljno novopečenom srpskom reprezentativcu da upiše asistenciju vrednu gola za Rikarda Montoliva.
Semafor 25. kola:
Milan – Parma 4:0 (Sedorf 8, Kasano 17, Robinjo 62, 65)                        ...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Trijumf Fiorentine na Siciliji, Juve pobedio Inter

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2011, 00:30

Fudbaleri Fiorentine savladali su Palermo rezultatom 4:2 (1:1) i tako u 25. kolu Serije A stigli do prve i veoma važne pobede na strani. Meč na Siciliji prelomio Adem Ljajić koji je za poslednjih 20 minuta namestio dva gola...Junak preokreta ekipe Siniše Mihajlovića bio je Adem Ljajić, koji je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.