Livorno doživotno izdržava Morosinijevu sestru

Izvor: NaDlanu.com, 15.Apr.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Livorno doživotno izdržava Morosinijevu sestru

Predsednik Livorna Aldo Spineli razmišlja da uspostavi sistem doživotnog izdržavanja za sestru fudbalera Pjermarija Morosinija, koji je umro od srčanog udara tokom meča u Peskari.

Morosini je u Livornu igrao na pozajmici iz prvoligaša Udinezea. On se srušio u 31. minutu jučerašnje utakmice. "Predsednik Spineli želi da pokaže svoju ličnu želju i želju kluba da zauvek ostane blizak sa Pjermariovom porodicom", rekao je sportski direktor Livorna Atilio Peroti. Klub razmatra >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i mogućnost da povuče Morosinijev dres sa broj 25. Ovaj fudbaler ostao je siroče kao tinejdžer. Majka mu je umrla kada je imao 15, a otac dve godine kasnije. Nedugo posle toga Morosini je ostao i bez brata. Jedini preostali članovi porodice su mu starija sestra, koja je invalid, i starija tetka. Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.