Liverpulov promašaj kod beogradske isceliteljke

Izvor: Blic, 22.Dec.2009, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpulov promašaj kod beogradske "isceliteljke"

Marijana Kovačević, njen kontroverzni tretman, razne inspekcije i evropski fudbaleri u centru Beograda se neko vreme nisu spominjali, ali je danas objavljeno da je u Srbiju zbog povrede doputovao Alberto Akvilani.

Za sada veliki promašaj Liverpula je trebalo da prošle nedelje po prvi put bude starter, ali je zbog nove povrede ušao tek u finišu meča protiv Vigana. Ovog vikenda nije otputovao na duel sa Portsmutom, već je u paru sa rezervistom Nabilom el Žarom seo u avion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i stigao u Beograd, tvrdi "Dejli mejl”.

Momak koji je na Mersisajd stigao za 20 miliona funti kako bi zamenio Ćabija Alonsa, a stigao je da odigra samo 131 minut i zaradi nadimak "Nevidljivi”, tako se pridružio dugoj listi "beogradskih pacijenata” iz Liverpula. Rafa Benitez i klupski doktori očigledno imaju poverenja u metode "placenta doktorke” jer su do sada u Beogradu bili Glen Džonson, Fabio Aurelio, Josi Benajun i Albert Rijera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.