Liverpule, sad ili nikad!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpule, sad ili nikad!

Čini se da bolju šansu neče imati, s obzirom na probleme sa kojima se suočava Mančester Siti!

Liverpul je prošle godine izgubio prednost od četiri boda, sada je rana faza šampionata, već su na +5, i iako to ne mora ništa da znači, kako stoje stvari, Redsi će imati istorijsku priliku da posle 30 godina osvoje toliko željenu titulu.

Naime, videlo se da Siti ima problem, u najgore vreme dogodila im se povreda Laporta, Otamendi i Stons su na momente delovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao amateri, štampa se svim silama obrušila na šampiona posle poraza u Noriču. Gvardiola brani igrače, kaže da se takve greške dešavaju, ali problem je što alternativa nema.

Sada se jasno vidi kolika je greška bila što je Megvajer prepušten Čelsiju, odbrana je desetkovana i tako će biti do januara, kada Siti mora u kupovinu.

Ali, zimski prelazni rok je daleko, problemi se gomilaju, recimo i to da su dvojica štopera napravila osam grešaka tokom jučerašnje utakmice, pa nije čudo što su tri lopte završile iza leđa Edersona.

Pep insistira da neće kupiti štopera ni na zimu, ali Laport će odsustvovati šest meseci, do tada bi sve moglo biti rešeno.

Liverpul ima priliku da napravi ogroman posao, ako zadrži ovu prednost u narednim kolima, do pauze gostuju i Čelsiju ali igraju i u Šefildu i protiv Lestera kod kuće, moraju da iskoriste Sitijeve probleme do zime i steknu osetniju prednost, tada će, prema mišljenju većine Sveti gral odnosno titula prvaka biti blizu.

Da ne prejudiciramo, ali čini se da je Liverpul zreo da konačno prvi prođe kroz cilj.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gvardiola "čestitao" titulu Klopu!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Trener šampiona "priznao" novinarima poraz...Siti je juče izgubio na "Kerou Roudu", domaći Norvič je bio za gol bolji u spektaklu sa pet postignutih golova. Ovaj poraz znači da prošlogodišnji šampion kaska za Liverpulom već pet bodova, "redsi" su dobili Njukasl sa 3:1 u ovom kolu...Po porazu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.