Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2021, 21:28

Liverpul zakasnio, Nojhausu istekla otkupna klauzula

Sada će realizacija transfera biti značajno teža...

Jirgen Klop je izrazio želju, čelnici Liverpula ozbiljno su ga shvatili i pokrenuli određene mehanizme da mu istu ispune, međutim kako stvari trenutno stoje šanse da se to zaista i dogodi male su. Podsetimo, Redsi traže zamenu za Žoržinja Vajnalduma koji je otišao u Barselonu, a prvi Klopov pik je kreativac Borusije iz Menhengladbaha Florijan Nojhaus (24).

Kako pišu nemački mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veliki problem Liverpula jeste činjenica da je članu Levovog Manšafta istekla otkupna klauzula, što znači da se Gladbah i te kako pita oko transfera. Da je ponuda stigla pre 1. juna i da je iznosila 40.000.000 evra, Maks Eberl ne bi mogao ništa da učini. Ovako, sportski direktor Borusije teško će dozvoliti da njegov tim tokom leta ostane bez dvojice standardnih veznih igrača.

Pored Nojhausa mesecima unazad javljaju se interesenti za Denisa Zakariju, a kako njemu ugovor ističe idućeg leta, jasno je ko ima prednost za transfer. Čitavu situaciju dodatno komplikuje to što Borusija u nizu dobija ponude za Markusa Tirama, odnosno za Matijasa Gintera.

Izvesno je da nemački klub neće pusiti više od jednog startera ovog leta...

Bild piše kako se ponešto pita si sam fudbaler. Njegova želja, podsetimo, nije sporna. Nojhaus je Bavarac i ne krije da bi rado obukao dres Bajerna iz Minhena ukoliko bi mu se ukazala takva prilika.

Isto tako nemački šampion ne krije interesovanje za Nojhausa.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.