Liverpul za Mbapea sprema 250 miliona evra?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul za Mbapea sprema 250 miliona evra?

Prvak Evrope Liverpul spreman je da ponudi Pari Sen Žermenu astronomskih 250 miliona evra za transfer fudbalera Kilijana Mbapea, prenosi Dejli Espres.

Ukoliko se posao završi, biće to rekordan transfer u istoriji fudbala jer dosadašnji rekord drži upravo PSŽ sa 222 miliona evra za Nejmara prilikom dolaska iz Barselone leta 2017. godine.

Liverpul je spremio plan za Mpabea tako što bi Salaha pustio u Real Madrid, verovatno za oko 150 miliona evra, a onda sve uradio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da dobije hitrog Francuza.

Zato je spremio i ogromnu platu za 20-godišnjeg fudbalera u iznosu od 40 miliona evra po sezoni, što bi značilo mesto drugog najplaćenijeg na svetu iza asa Barselone Lionela Mesija (zarađuje 50 miliona).

Pitanje je samo da li je PSŽ spreman da se odrekne Mbapea, pošto je već spremio novi ugovor pod znatno povoljnijim finansijskim uslovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.