Liverpul u crnoj seriji

Izvor: RTS, 24.Mar.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul u crnoj seriji

Liverpul na svom terenu izgubio od Vigana i tako zabeležio peti poraz u poslednjih šest mečeva. Arsenal ubedljiv protiv Vile, Bolton osvojio bitna tri boda u borbi za opstanak u ligi.

Fudbaleri Vigana iznenadili su danas na Enfildu ekipu Liverpula i pobedili sa 2:1 u meču 30. kola Premijer lige, dok je Arsenal lako izašao na kraj sa Aston Vilom (3:0).

Vigan je dva puta vodio na Enfildu, a veoma važnu pobedu u borbi za opstanak doneo mu je Geri Kaldvel u 63. minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << To je bila prva pobeda Vigana u Liverpulu u klupskoj istoriji.

Ekipa Arsenala nastavila je seriju odličnih rezultata i protiv Aston Vile "tobdžije" su zabeležile sedmu uzastopnu pobedu koja ih je učvrstila na trećem mestu na tabeli.

Za divno čudo, Robin Van Persi nije zatresao mrežu gostiju, a strelci za domaćina bili su Kiran Gibs, Teo Volkot i Mikel Arteta.

Važnu pobedu borbi za opstanak izborio je Bolton, koji je kod kuće savladao Blekburn sa 2:1, a srpski internacionalac Radosav Petrović presedeo je ceo meč na klupi gostiju.

Boltonu je to bio prvi meč nakon duela sa Totenhemom koji je prekinut jer je Fabris Muamba kolabirao na terenu.

Bez bitnih bodova u pokušaju da sačuva premijerligaški status ostao je Vulverhempton koji je u gostima izgubio od Noriča sa 2:1.

Srpski internacionalac Nenad Milijaš ušao je u igru u 65. minutu, kada je u timu Vulverhemptona zamenio Egerta Jonsona.

Rezultati i strelci 30. kola Premijer lige:

Čelsi - Totenhem 0:0

Arsenal - Aston Vila 3:0 (Gibs 16, Volkot 25, Arteta 90)

Bolton - Blekburn 2:1 (Veder 28, 35 - Nzonzi 56)

Liverpul - Vigan 1:2 (Suarez 47 - Maloni 30. penal, Kaldvel 63)

Norič - Vulverhempton 2:1 (Holt 26, 45. penal - Džarvis 25)

Sanderlend - Kvins Park Rendžers 3:1 (Bendtner 41, Meklin 70, Sesenjon 76 - Taivo 79)

Svonsi - Everton 0:2 (Bejns 58, Jelavić 76)

Stouk - Mančester siti (18.30)

Nedelja:

Vest Bromvič Albion - Njukasl (17)

Ponedeljak

Mančester Junajted - Fulam (21)

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.