Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2020, 12:51

Liverpul sprema 45.000.000 evra za napadača koji se pretplatio na spektakularne golove

Redsi bi mogli da angažuju svog dželata

Liverpulova aktivnost u aktuelnom prelaznom roku za sada se svela na dovođenje leveg beka Olimpijaksa Kostasa Cimikasa (13.000.000 evra), pa se čeka da se šampion engleske otvori i spremi više desetina miliona evra neko zvučnije pojačanje. Jer tim koji pobeđuje ne treba menjati, ali valja ga osvežiti, a na vrhu liste želja Jirgena Klopa nalazi se Ismaila Sar, u Francuskoj poznat po spektakularnim golovima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Pisali smo početkom meseca o raspitivanju Redsa za napadača Votforda, ali najnovije informacije Dejli Mejla govore da je Liverpul spreman da izjednači očekivanja kluba sa Vikaridž Rounda i ponudi mu 45.000.000 evra za Francuza. Nemački stručnjak vidi 22-godišnjaka kao idealno pojačanje zbog toga što može da napada i po krilu i kroz sredinz. Tu je prevaga talentovanog Senegalca u odnosu na njegovu drugu želju Adamu Traorea koji je klasično krilo. Svojom napadačkom prilagodljivošću Sar će moći da odgovori svim pozicijama u navali u Klopovoj formaciji 4-3-3, a u zavisnosti od ambicije i motivacije koju bude pokazao na Enfildu mogao bi da se profiliše kao ozbiljna konkurencija svim članovima nezamenjivog trija Salah, Firmino, Mane.

Da će Votford započeti rasprodaju skupocenih fudbalera postalo je jasno prilikom selidbe u Čempionšip, a prva zlatna koka je upravo momak koji je prošlog leta plaćen Renu 30.000.000 evra. To znači da bi Votford mogao da nakon samo jedne sezone zaradi 15.000.000 evra na momku koji je na 28 premijerligaških utakmica postigao pet i namestio šest golova. Od tih pet, dva su završila u mreži Alisona 29. februara, a Sar je na taj način stavio tačku na Liverpulovu pobedničku seriju od 18 utakmica. Izgleda da Jirgen Klop nije ostao imun na Sarov šou.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.