Liverpul šest nedelja bez Salaha, Manea i Keite

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul šest nedelja bez Salaha, Manea i Keite

Teško Klopu....

Danas je odlučeno da će se naredni Kup afričkih nacija odigrati u Kamerunu od devetog januara do šestog februara 2021. godine.

Brojni klubovi širom sveta će uleteti u ozbiljan problem, taj period je možda i prelomni za jednu klupsku sezonu u Evropi, a neki od timova iz najjačih svetskih liga neće imati pomoć ponajboljih igrača.

Takav slučaj je i sa Liverpulom, koji se velikim delom oslanja na dvojicu afričkih fudbalera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Mo Salah i Sadio Mane su bez sumnje ključni igrači Klopovog Liverpula, najbolji su strelci i najveća pretnja svakom protivniku.

Teško bi bilo zamisliti tim bez njih, naročito u Premijer ligi, ali će Klop sa svojim stručnim štabom morati da se spremi za tako nešto.

Srećom, imaju godinu dana da sastave plan za period od oko šest nedelja, s obzirom da igrači moraju ranije da se odazovu pozivu svog nacionalnog tima, pitanje je doduše koliko daleko će dogurati, mada su i Egipat i Senegal uvek među favoritima.

Ostaće najverovatnije i bez pomoći Nabija Keite, koji bi na KAN-u trebalo da predstavlja selekciju Gvineje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.