Liverpul preokretom do pobede u Svonsiju

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul preokretom do pobede u Svonsiju

Fudbaleri Liverpula ostvarili su petu pobedu u sedam kola Premijer Lige, pošto su nakon preokreta savladali ekipu Svonsija u gostima rezultatom 2:1.

Na "Liberti stadionu" viđena su dva potpuno različita poluvremena - u prvom "Redsi" nisu uspeli da upute šut u okvir gola, a gubili su od osmog minuta golom Liroja Fera.

U nastavku je tim Jirgena Klopa zaigrao bolje i u 54. minutu stigao do izjednačenja. Roberto Firmino je iskoristio centaršut Hendersona, izbegao ofsajd-zamku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i glavom savladao Lukaša Fabijanskog.

Na sedam minuta do kraja, Firmino je ponovo bio u centru pažnje, pošto je fauliran u šesnaestercu od strane Anhela Ranhela, a precizan sa 11 metara bio je Džejms Milner, kome je to bio četvrti gol iz jedanaesterca ove sezone.

Sa 16 osvojenih bodova, Liverpul zauzima drugo mesto na tabeli iza Mančester Sitija, dok je Svonsi na 17. poziciji sa pet bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.