Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 21:08

Liverpul predstavio prvo pojačanje ovog leta

Kostas Cimikas potpisao višegodišnji ugovor

Sada i zvanično - Kostas Cimikas novi je fudbaler Liverpula.

U pitanju je levi bek koji je na Enfild stigao iz Olimpijakosa i potpisao je višegodišnji ugovor. Skaj piše da je u pitanju ugovor na pet godina, te da je Grk plaćen 13.000.000 evra

Dvadesetpetogodišnji grčki internacionalac, koji je tri puta igrao za reprezentaciju Grčke, pridružio se novog prvaku Premier lige i biće alternativa Endiju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Robertsonu na poziciji levog beka.

Cimikas je za atinski klub debitovao u decembru 2015. i od tada je upisao 86 nastupa za seniorsku ekipu u svim takmičenjima.

"Jako sam srećan, vrlo sam ponosan što sam ovde. Za mene je ovo najveći klub na svetu. Čast mi je što sam ovde i daću sve od sebe “, rekao je Cimikas za zvanični sajt Liverpula.

Naravno, i njemu je kao i mnogima želja da igra u Premijer ligi.

"Liga mi se dopada, gledam je na TV-u i imao sam želju da igram u Premijer ligi. To je oduvek bio moj san. Mogu biti na najvežem nivou ako budem predano radio i ako se fokusiram na ono što trener želi. Želim da postignem najviše ciljeve, da osvojim Premier ligu i Ligu šampiona", dodao je Cimikas.

Liverpul je poslednjih meseci tražio pravu zamenu za Endija Robertsona koji je praktično sam izneo najveći deo tereta na poziciji levog beka, ali mu je definitivno potrebna prava rezerva. Opcija je bio Luis iz Noriča, ali je na kraju izbor pao na talentovanog Cimikasa.

Grčki bek jedan je od najstandardnijih u timu Pedra Martinsa, a posle dobre sezone sa čak sedam asistencija privukao je veliku pažnju na sebe. Dovoljno veliku da pređe ni mannje ni više nego u Liverpul.

???????? pic.twitter.com/Y7X4SiOQrD

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.