Liverpul pitao, stigao odgovor - Vaš je za 100 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2020, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul pitao, stigao odgovor - "Vaš je za 100 miliona evra!"

Ofanzivac već duže vreme na "meniju" redsa.

Povratak Premijer lige je danas i konačno odložen.

Bilo je nemoguće da se vrati početkom aprila, tako da je novi datum mogućeg povratak 30. april, ali i taj datum se ne može uzeti sa sigurnošću. Zakomplikovalo se i pitanje prvaka, dosta se polemiše oko toga da li će Liverpul biti prvak iako se PL ne završi.

Sa druge strane tu su i transfer planovi, Liverpul prati par ofanzivnih pojačanja. Tu su u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plan Timo Verner i Viktor Osimen. Nemac je rad za promenu sredine, ukoliko pak "redsi" žele Nigerijca moraće dobrano da plate.

Prema pisanju francuskih sportskih medija Lil želi 100 miliona evra za svog napadača koji je ove sezone odličan za "doge". Ove sezone je zabeležio 18 golova u 38 nastupa.

Teško je verovati da će Liverpul izdvojiti toliko, posebno uzimajući u obzir prošli veliki transfer iz Lila u PL - Pepe se i nije najbolje snašao u Arsenalu a plaćen je papreno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.