Liverpul pazari u Arsenalu!?

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul pazari u Arsenalu!?

Jirgen Klop je pronašao rešenje među stativama, sad je red da se sredi i odbrana "Crvenih".

Pisali smo danas da je Jonas Hektor na "pragu" Liverpula, a u slučaju da se sa Nemcem nešto izjalovi, Klop ima spremnu rezervu.

Naime, Kieran Gibs bi mogao put Liverpula, najverovatnije samo u slučaju da Hektor ne završi na "Enfildu".

Gibs je izgubio mesto u postavi "Tobdžija", Monreal je prvi Vengerov pik, a pominje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i da bi Rikardo Rodrigez mogao na "Emirejts".

Logičan sledeći korak enlgeskog fudbalera je da svoju "sreću" potraži negde drugde, a upravo bi Liverpul mogao da bude pravi izbor.

Moreno nije zadovoljio, iako je dobio priliku da se dokaže, a posebno je razočarao u finalu Lige Evrope, kada je Liverpul izgubio sa 3:1 od bivšeg Morenovog tima, Sevilje.

Pojačanje po levom boku u odbrani stiže, sve sada zavisi od mladog Nemca iz Kelna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.