Liverpul ostaje bez velikog talenta?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul ostaje bez velikog talenta?

Prema navodima britanskih medija, Džordan Ajb je nesrećan u Liverpulu i postoji mogućnost da napusti klub na leto.

Mladi krilni napadač odlično je počeo ovu sezonu i najčešće se nalazio u prvih 11 Klopovog tima, ali u poslednje vreme ga nema ni na klupi.

Nakon nedeljnog meča i pobede protiv Stouka, kada Ajb nije bio ni na klupi slavnog engleskog kluba, u engleskim medijima pojavile su se spekulacije da bi ovaj 20-godišnjak mogao da napusti klub na leto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Kako se navodi, Ajb je "otpratio" sve naloge vezane za Liverpul, na socijalnim mrežama Tviter i Instagram.

Poslednji put je bio starter devetog februara u kup duelu protiv Vest Hema, a do sada je zabeležio samo 8 utakmica kao starter u Premijer ligi.

Selektor engleske reprezentacije do 21 godine, Geri Saugejt izjavio je da se oseća nedostatak samopouzdanja u igri brzonogog krila. Najveće interesovanje za Ajbov potpis, za sada je pokazao Votford, koji igra veoma loše u poslednjoj trećini prvenstva, pa će im sigurno biti potrebno nekoliko pojačanja na leto.

Klop će imati problema oko sastava za revanš meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Dortmunda, pa se najverovatnije može očekivati ime mladog engleskog reprezentativca na spisku igrača za ovaj meč, koji se igra u četvrtak od 21 čas i 5 minuta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.