Liverpul opet bolji od Totenhema

Izvor: UživoFudbal.com, 31.Avg.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul opet bolji od Totenhema

Stiven Džerard, Liverpul

Ekipa Brendana Rodžersa još jednom je bila ubedljiva protiv Totenhema. Prošle sezone Liverpul je dva puta slavio sa 5:0 i 4:0 a danas „samo“ sa 3:0. Utakmica je odigrana na Vajt Hart Lejnu i iako su gosti bili dominantni i poveli preko Sterlinga sa 0:1, Totenhem je u finišu prvog poluvremena umao dve odlične prilike kada je i Minjole morao sjajno da reaguje i spasi svoju mrežu. U drugom delu na samom startu dosuđen >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << je penal za Liverpul koji je bez problema realizovao Stiven Džerard i tako postao prvi igrač „crvenih“ koji je postigao najmanje po jedan gol u 16 sezona zaredom.

Pobedu ekipe za koju je debitovao Mario Baloteli i u 60. minutu sa klupe ušao Lazar Marković, potvrdio je Alberto Moreno, koji je još na svojoj polovini oduzeo jednu loptu, istrčao sam do samog gola i pogodio mrežu za konačnih Totenhem – Liverpul 0:3

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.