Liverpul odredio cenu za Oriđija, evo ko bi mogao da ga dovede!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul odredio cenu za Oriđija, evo ko bi mogao da ga dovede!

Nisu uspeli da ga prodaju ovog leta, ali zato bi u januaru ovaj belgijski napadač mogao da promeni sredinu.

Stigao je iz Lila 2014. godine za 10 miliona funti, mnogo se očekivalo od njega, ali izgleda da će na kraju napustiti klub i da će biti "večiti talenat" koji nije uspeo da se prilagodi u Liverpulu.

Oriđi je prošle sezone bio na pozajmici u Volfsburgu, a nakon završene pozajmice, Klop je želeo da ga proda jer se ne uklapa u njegov sistem igre. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iako je bilo zainteresovanih timova, Oriđi je ipak ostao u Liverpulu.

"Redsi" su zahtevali 20 miliona funti, a Vulvsi su bili spremni da ponude i 22 miliona funti, ali je Oriđi odbio da pređe u redove "Vukova".

Liverpul se nada da će ovo neigranje uticati na Oriđija i da će on promeniti odluku da napusti klub.

Takođe, on se nada da će Vulverhempton ponovo poslati ponudu. Pored Vulsa, pominje se i njihov gradski rival, Everton. "Karamele" bi takođe mogle da se uključe u trku za ovog napadača, al izgleda da je najveći problem u čitavoj priči sam fudbaler.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.