Liverpul odao počast Džordžu Flojdu (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 19:51

Liverpul odao počast Džordžu Flojdu (foto)

Fudbaleri Liverpula odali poštu ubijenom Afroamerikancu.

Fudbaleri Liverpula odali su danas poštu Afroamerikancu koji je umro prilikom intervencije policije u Mineapolisu, tako što su se rasporedili oko centra terena i kleknuli na travu stadiona Enfild.

Fudbaleri Liverpula su tu fotografiju podelili na društvenim mrežama uz poruku: "Jedinstvo je snaga" i "Životi crnaca su važni".

Aktuelni šampioni Evrope su tako odali počast Džordžu Flojdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je umro prošlog ponedeljka u Mineapolisu posle intervencije belog policajca.

Policajac je prilikom hapšenja gotovo devet minuta držao koleno na Flojdovom vratu, uključujući dva minuta i 53 sekunde pošto je izgubio svest.

Unity is strength. #BlackLivesMatter pic.twitter.com/sSu2sarAXa

— Liverpool FC (at 🏠) (@LFC) June 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.