Liverpul nema pravo na grešku - i ne greši

Izvor: Mondo, 21.Apr.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul nema pravo na grešku - i ne greši

"Redsi" su ponovo lideri i navijaju za Junajteda "skine bod" Sitiju...

Fudbaleri Liverpula nastavili su da rade ono što je do njih!

I ovog vikenda su slavili u Premijer ligi, pobedom u Velsu protiv Kardifa (2:0), za povratak na prvu poziciju na tabeli sa dva boda i utakmicom više od Sitija, za koji se nadaju da će kiksnuti bar jednom u preostala četiri kola.

Posebno navijaju za Mančester junajted koji im je na papiru najteži rival...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Kada je u pitanju Liverpul, oni nemaju prava na grešku i tako igraju, pa su na gostovanju Kardifu slavili pogocima u drugom poluvremenu, nakon loših reakcija odbrane Kardifa koja je dugo odolevala napadima "trozupca" Salah-Mane-Firmino, koji su imali po šansu u prvom delu.

Neobičan korner Trenta Aleksander-Arnolda, praktično po zemlji, u gol je u 57. minutu pretvorio Vajnaldum nakon čega je počelo veliko slavlje "redsa".

Podjednako su slavili i kada je Šon Morison u 66. minutu sa pet metara glavom promašio praktično prazan gol Liverpula, da bi isti igrač napravio i jedanaesterac u 80. državši desetak sekundi oko tela Mohameda Salaha koji je pametno pao.

Bio je to peti jedanaesterac na njemu ove sezone, a u gol je veliku šansu pretvorio Džejms Milner i tako "precrtao" još jedno ime sa Liverpulovog kalendara ove sezone.

KARDIF: Eteridž - Peltijer, Morison, Manga, Benet - Gunarson, Kamarasa, Rals (od 75. Bakuna) - Hoilet (od 83. Marfi), Mendez i Nijase (od 67. Zohore).

LIVERPUL: Alison - Aleksander-Arnold (od 86. Gomez), Matip, Van Dajk, Robertson - Vajnaldum, Henderson, Keita (od 71. Fabinjo, od 75. Milner) - Salah, Mane i Firmino.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.