Liverpul ne pušta Lalanu da ode bez titule

Izvor: B92, 10.Jun.2020, 11:23

Liverpul ne pušta Lalanu da ode bez titule

Engleski fudbaler Adam Lalana dobio je šansu da završi sezonu sa Liverpulom.

Lalana već neko vreme nije u planovima Jirgena Klopa, ali je nekoliko godina unazad verni sluga kluba.

Njegov ugovor ističe 30. juna ove godine, što znači da on ne bi bio deo Liverpula do kraja sezone u kojoj će, prema svemu sudeći, osvojiti titulu.

Ta stvar se ipak promenila, pošto je 32-godišnjak potpisao novi, kratkoročni ugovor sa "redsima" do kraja sezone – kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zvanično postao šampion.

"Veoma sam srećan što imam šansu da završim sezonu, to mnogo znači meni i mojoj porodici", rekao je Lalana i dodao:

"Mislim da sam sve vreme u Liverpulu uvek radio pravu stvar za tim, menadžera i klub. Mislim da je ovo jedna od takvih odluka, tako da sam presrećan što ću ostati do kraja i onda, nadam se, proslaviti nešto nezaboravno sa sjajnom grupom ljudi".

Liverpul ima 25 bodova više od prvog pratioca na čelu Premijer lige i pred osvajanjem je prve titule posle 30 godina.

Premijer liga se nastavlja 17. juna posle 100 dana pauze, a "redsi" prvi meč igraju protiv Evertona četiri dana kasnije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.