Liverpul ne pušta Alonsa i Maskerana

Izvor: S media, 15.Jun.2009, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul ne pušta Alonsa i Maskerana

Liverpul je odlučio da stane na kraj svakodnevnim špekulacijama o budućnosti svojih igrača Ćabija Alonsa i Havijera Maskerana.

Maskerano je u poslednje vreme povezivan sa prelaskom u redove evropskog šampiona, ekipe Barselone. Mediji su u priču upleli i ženu argentinskog reprezentativca koja se navodno ne može navići na život u Engleskoj.

Španski reprezentativac, Alonso jedna je od želja Florentina Peresa koji ga želi da vidi u sastavu novih "Galaktikosa". Za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je madridski Real spreman da isplati veliki novac koji je Liverpulu dobro došao zbog visokih dugova koji iznose oko 350 miliona funti.

"Skaj Sports" piše da bi Real za Alonsa, Benitezu pored novca poslao i dvojicu mladih igrača, Alvara Negredu i Alberta Buena.

Rafa Benitez je povodom učestalih medijskih špekulacija o mogućim odlascima sa "Enfilda" izjavio da Barselona ne može priuštiti Maskerana, a Alonso nije na prodaju. Španac ovu dvojicu igrača smatra ključnima u sastavu ekipe za nerednu sezonu.

Klub je stao iza trenera i najavio da će sve potencijalne ponude koje stignu za ova dva igrača biti odbijene. Službeno saopštenje engleskog kluba objavljeno je na njihovim internet stranama, a u njemu stoji:

- Uprkos učestalim medijskim nagađanjima o budućnosti Ćabija Alonsa i Havijera Maskerana, Liverpul nije primio nijednu službenu ponudu bilo kog kluba. Nijedan od dvojice igrača nije na prodaju, a klub nije zainteresovan za igrače iz Španije koji bi došli na "Enfild" kao deo nekog transfera....

Vest u celini možete pročitati na sajtu S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.