Liverpul nam nije pretnja, Čelsi jeste

Izvor: RTS, 05.Avg.2009, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul nam nije pretnja, Čelsi jeste

Menadžer šampiona Engleske Mančester Junajteda Aleks Ferguson tvrdi da Liverpul ove godine neće moći da konkuriše za titulu u Premijer ligi, a veruje da će najveći konkurent njegovom klubu biti Čelsi.

"Liverpulu će biti veoma teško da ponovi rezultate iz prošle sezone. Igra tima se zasniva na učincima Stivena Džerarda i Fernanda Toresa, a to nije dovoljno. Prošla sezona im je bila najbolja u poslednjih 20 godina pa su svejedno imali četiri boda manje od nas", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Ferguson.

Najtrofejniji britanski trener nada se da će "crveni đavoli" uspeti da osvoje šampionsku titulu četvrtu godnu zaredom, što u Engleskoj još nikome nije pošlo za rukom.

"To nam je, naravno, veliki motiv, ali neće biti lako, jer ćemo u Čelsiju imati dostojnog rivala. Karlo Ančeloti je veliki trener i siguran sam da će potpuno promeniti sistem igre. Uveren sam da će Čelsi igrati kao što je igrao Milan. Ančeloti je tim sistemom osvojio dve Lige šampiona i zbog čega bi ga menjao", rekao je Ferguson.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferguson ponovo izluđuje Rafu: "Liverpul nije ozbiljan rival"

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2009

Menadžer Mančester Junajteda smatra da je jedini konkurent njegovom timu Čelzi. Kaže da je Liverpul imao najbolju sezonu u poslednjih 20 godina i opet gledao u leđa "Crvenim Đavolima". "Ronaldo je nezamenjiv, ali očekujem da mlađi igrači ponesu deo tereta", kaže Škot.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.