Liverpul nagradio Bajčetića

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 22:40

Liverpul nagradio Bajčetića

Fudbaler Liverpula Stefan Bajčetić produžio je ugovor sa Liverpulom, potvrdio je klub.

Time je mladi defanzivac nagrađen za dobre partije pružene u pripremama za novu sezonu nakon što je u novembru potpisao prvi profesionalni ugovor.

Sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana Bajčetića je igrao na poziciji zadnjeg veznog, iako je obično štoper, ali se uspešno snašao na tom mestu i zapao za oko Jirgenu Klopu zbog čega je ubrzo stiglo i oročenje dugoročne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnje.

"Srećan sam što sam produžio ugovor sa klubom. Naporan rad se nastavlja", napisao je Bajčetić na društvenim mrežama.

Još će morati da sačeka na zvaničan debi, ali možda ne i previše. Bio je na klupi za rezerve za meč sa Fulamom na otvaranju Premijer lige, a "redsi" kubure sa povređenim igračima u veznom redu gde nemački stručnjak vidi Bajčetićevo mesto.

Podsetimo, Liverpul ga je krajem 2020. doveo iz Selte za 300.000 evra i u trci za njegov potpis pobedio Mančester junajted. Za sada je branio samo boje omladinskih selekcija Španije, ali se u Srbiji svi nadaju da će se to promeniti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.