Liverpul menja Firmina napadačem od 80 miliona?

Izvor: B92, 31.Jul.2022, 23:49

Liverpul menja Firmina napadačem od 80 miliona?

Čelnici Liverpula planiraju da angažuju napadača Intera Lautara Martineza ako Roberto Firmino napusti klub sa "Enfild rouda", prenose britanski mediji.

Dalje dodaju kako je Firmino nezadovoljan u Liverpulu, a navodno ima ponudu Juventusa. Čelnici Liverpula su spremili plan po kojem bi Martinez zamenio Firmina.

Klub sa "Enfild rouda" navodno planira da Interu plati obeštećenje od 80 miliona za argentinskog napadača. Martinez je već imao ponude Arsenala i Čelsija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je argentinski napadač odbio oba londonska kluba.

"Miror" tvrdi da Martinez ne bi odbio da nastavi karijeru u Liverpulu. Inter će pristati da proda argentinskog reprezentativca pošto milanski klub posle dolaska Romelua Lukakua ima veliki broj napadača u timu. Međutim, sve zavisi od Firmina, koji će narednih dana da odluči da li će da napusti engleski klub.

Ove vesti treba uzeti sa rezervom, a s obzirom na to da je trener Liverpula Jirgen Klop ranije istakao da klub neće dovoditi nova pojačanja, već samo prodavati.

Uz to, još je i važnija činjenica da je Firmino u razgovoru za brazilske medije istakao da ne planira da ide iz Liverpula, te da je tu da ostane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.