Liverpul konačno slavio: Bomba Vilsona (VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul konačno slavio: "Bomba" Vilsona (VIDEO)

Blistao je kod Lamparda, a sada je poručio i Klopu da ga zadrži

Posle četiri vezane pripremne utakmice bez trijumfa (tri poraza od Borusije, Sevilje i Napolija i remi sa Sportingom), izabranici Jirgena Klopa su konačno zabeležili pobedu!

LIVERPUL - LION 3:1 (2:1)

Iako je francuski tim poveo iz penala pogotkom Memfisa Depaja već na samom početku prijateljske utakmice u Ženevi, "crveni" su za petnaestak minuta uspeli da naprave preokret zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bobiju Firminu i autogolu Joakima Andresona.

Tačku na pobedu kluba sa "Enfilda" dao je 22-godišnji Velšanin Heri Vilson koji je prošle sezone nastupao na pozajmici u Derbi Kauntiju.

Vilson je majstorskim udarcem sa oko 20 metara pogodio mrežu.

We support Harry Wilson now. This kid doesn’t score normal goals. pic.twitter.com/zLztwMpG3b

— BSN (@BallStreet) July 31, 2019

Novi menadžer Njukasla Stiv Brus hteo je Vilsona da dovede opet na pozajmicu, ali Klop je odbio i želi da se "reši" velškog fudbalera za sumu od 20 miliona funti što je previsoko za "svrake" i njihovog škrtog vlasnika Majka Ešlija.

Za sada, za njegove usluge nije bilo konkretnih ponuda, ali vrlo je moguće da će ovakvi potezi Velšanina da "nateraju" Klopa da malo više razmisli o svojoj odluci.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.