Liverpul konačno pobedio

Izvor: RTS, 04.Okt.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul konačno pobedio

Fudbaleri Liverpula prekinuli su seriju od tri prvenstvene utakmice bez pobede, pošto su na svom terenu savladali Vest Bromvič sa 2:1 u sedmom kolu Premijer lige.

Liverpul je poveo u samom finišu prvog poluvremenu, kada je Adam Lalana pokupio pas Džordana Hendersona, ušao u šesnaesterac i prelepim šutem savladao golmana Bena Fostera.

Vest Brom je izjednačio u 56. minutu, kada je Dejan Lovren u svom šesnaestercu napravio faul. Sudija je svirao penal, a siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvođač bio je Saido Berahino.

Samo pet minuta kasnije Henderson je posle asistencije upisao i pogodak. On je primio loptu u šesnaestercu i mirno je sproveo u donji levi ugao gola za 2:1.

Liverpul sada ima 10 bodova i popeo se na šestu poziciju. VBA je pao na 13 mesto sa osam bodova. Ovim porazom je prekinuo seriju od dve uzastopne pobede.

Sanderlend je konačno zabeležio prvu pobedu ove sezone, posle pet nerešenih utakmica i jednog poraza, pošto je kod kuće pobedio Stouk sa 3:1 i popeo se na 11. mesto.

Njukasl je i dalje bez pobede, ali je izbegao novi poraz, pošto je u gostima odigrao 2:2 protiv Svonsija.

"Svrake" su u zoni ispadanja, na 18. mestu, sa samo četiri boda. Svonsi je trenutno izbio na četvrto mesto, sa bodom više od Arsenala, koji sutra ide u goste Čelsiju.

Rezultati i strelci u sedmom kolu:

Hal - Kristal Palas 2:0 (Dijame 61, Jelavić 89)

Lester - Barnli 2:2 (Šlup 34, Mahrez 41 - Kajtli 39, Valas 90)

Liverpul - Vest Bromvič Albion 2:1 (Lalana 45, Henderson 61 - Berahino 51. penal)

Sanderlend - Stouk 3:1 (Vikam 4, Flečer 23, 75 - Adam 15)

Svonsi - Njukasl 2:2 (Boni 17, Rautlidž 50 - Sise 43, 75)

Aston Vila - Mančester Siti (18.30)

U nedelju:

Mančester Junajted - Everton

Čelsi - Arsenal

Totenhem - Sautempton

Vest Hem - Kvins Park Rendžers

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Liverpul konačno pobedio, trijumf Sitija

Izvor: RTS, 04.Okt.2014

Fudbaleri Liverpula prekinuli su seriju od tri prvenstvene utakmice bez pobede, pošto su na svom terenu savladali Vest Bromvič sa 2:1 u sedmom kolu Premijer lige. Mančester Siti u gostima savladao Aston Vilu sa 2:0...Liverpul je poveo u samom finišu prvog poluvremenu, kada je Adam Lalana pokupio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.