Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 21:03

Liverpul je hteo Nikolu Maksimovića (VIDEO)

Otkrio predsednik Napolija De Laurentis

Nekoliko srpskih fudbalera je igralo u poslednjih desetak godina u Liverpulu, doduše bez velikog uspeha, a ta ekipa je mogla da bude brojnija za još jednog člana – Nikolu Maksimovića!

Srpski štoper koji broji poslednje mesece u dresu Napolija, kako stvari stoje, bio je na radaru Liverpula, otkrio je predsednik italijanskog kluba Aurelio de Laurentis.

Informacija je otkrivena večeras u emisiji na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << engleskom Skaj Sportu, gde je jedan od novinara ispričao kako je njegov kolega malo pre toga razgovarao sa De Laurentisom, a tema je trebalo da bude Kalidu Kulibali, najskuplji štoper Napolija, za kojeg je navodno zainteresovan Liverpul.

Gazda Napolija je rekao da Kulibali ne može da ide nigde za manje od 100.000.000 evra, ali je dodao da je Liverpul bio zainteresovan za Maksimovića. Nije Italijan otkrio kada je ta priča tačno bila aktuelna, međutim, priznao je da se ohladila, da se ništa novo na tu temu nije desilo u poslednje vreme.

"He said that #LFC have looked at signing him."@SkyKaveh has the latest on Liverpool's reported interest in a Napoli centre-back, according to club president Aurelio De Laurentiis. ???????? pic.twitter.com/5oRdKCMVJ8

Maksimović i Napoli su u klinču, jer je srpski fudbaler očekivao da će dobiti novi ugovor sa znatno boljim uslovima, ali ponuda kluba je bila daleko ispod očekivanja. Zato će Nikola sačekati leto da mu istekne ugovor i onda će kao slobodan igrač birati novu sredinu. Ko zna, možda to bude i Liverpul...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.