Liverpul imao pobedu u rukama, a onda se pokazalo koja je najkritičnija pozicija!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul imao pobedu u rukama, a onda se pokazalo koja je najkritičnija pozicija!

Liverpul prosuo pobedu koju je imao u rukama, navijači grme.

Fudbaleri Liverpula i Čelsija remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u derbiju 13. kola Premijer lige.

Liverpul je poveo golom Salaha u 65. minutu, ali je u finišu Vilijan postigao pogodak, koji ide na dušu Simona Minjolea.

Kao što se i očekivalo, Liverpulu je pripao posed lopte, dok je Čelsi čekao svoju šansu iz kontri.

Upravo je iz jedne takve situacije, Azar povukao loptu i imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvi opasan šut u okvir gola, ali se istakao Minjole.

Liverpul je uzvratio preko Salaha, koji je i na ovaj utakmici bio najopasniji igrač domaćih, Egipćanin je šutirao za malo pored gola.

Čelsi je imao još jednu opasnu situaciju pred golom, posle prekida se u peterecu spetljao Kante, i loše završio akciju.

U drugom poluvremenu, Liverpul je bio nešto konkretniji, krenuo ofanzivniji i odlučnije i t se isplatilo u 65. minutu. Kutinjo je povukao akciju kroz sredinu, proigrao Okslejd-Čemberlena, a ovaj iskoristio lošu reakciju Bakajoka i dodao Salahu koji pogađa prvi ugao za 1:0.

Antonio Konte nije imao izbora, morao je da krene u ofanzivu, pa je uveo Fabregasa umesto Drinkvotera, a ubrzo i Vilijana i Pedra umesto Bakajoka i Zapakoste.

To se ispotavilo kao pravi potez, pošto je Vilijan posle sjajnog solo prodora, verovatno u želji da centrira, maestralno lobovao očajno postavljenog Minjolea za 1:1.

Jirgen Klop je besneo pored klupe, video je i sam da je njegov tim imao veliku šansu da pobedi šampiona, uveo je Manea i Lalanu umesto Kutinja i Čemberlena.

U nadoknadi vremena, Salah je imao još jedan odličan pokušaj, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali se istakao Tibo Kurtoa.

Čelsi je došao do boda koji ga je zadržao na trećoj poziciji sa 26 bodova, dok je Liverpul ostao peti sa 23.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL: Magija Vilijana za remi na Enfildu

Izvor: B92, 25.Nov.2017

Liverpul i Čelsi remizirali su na Enfildu u velikom derbiju 13. kola Premijer lige " 1:1 (1:0). U timu domaćih najraspoloženiji bio je Mohamed Salah, ali Egipćanin nije mogao sâm ozbiljnije da ugrozi gol Tiba Kurtoe, dok se Simon Minjole istakao na drugoj strani terena zaustavivši pokušaje Edena...

Nastavak na B92...

Klop i Mane u neprijatnom razgovoru! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2017

Pogledajte situaciju nakon meča Liverpula i Čelsija...Liverpul je poveo golom Mohameda Salaha u 65. minutu, ali je Vilijan fenomenalnim udarcem sa ivice kaznenog prostora uspeo da izjednači na 1:1...Mane danas nije igrao u startnoj postavi, igrao je tek poslednjih par minuta, uveden je nakon gola...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.