Liverpul dao bogatstvo za Mađara – transfer 70 miliona, plata 150.000 nedeljno

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 14:05

Liverpul dao bogatstvo za Mađara – transfer 70 miliona, plata 150.000 nedeljno

Engleski klub završava prelazak Dominika Soboslaja (22) iz Red Bul Lajpciga. Ostale su samo formalnosti da se privedu kraju.

Prema navodima brojnih ostrvskih medija, Liverpul je aktivirao izlaznu klauzulu ugovora Soboslaja sa nemačkim klubom od 70 miliona evra - tako da će mađarski reprezentativac uskoro postati novi član Klopovog tima.

Danas bi, kako se navodi, trebalo da prođe prvi deo lekarskih pregleda.

Klop je insistirao na dolasku ovog ofanzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veznog igrača i otud "Redsi" nisu žalili novac, a pored toga što su izdvojili veliku sumu na obeštećenje kamaru para uplaćivaće Mađaru i na osnovu ugovora koji su dogovorili sa igračem.

Prema pisanju engleskih medija, Soboslaj će u Liverpulu zarađivati 150.000 funti nedeljno!

Soboslaj je drugo pojačanje Liverpula ovog leta, pošto je prethodno na "Enfild" stigao Argentinac Aleksis Mekalister iz Brajtona - za 35 miliona funti.

Soboslaj je minule sezone na 44 utakmice postigao 10 golova i podelio 14 asistencija na 44 utakmice za "Bikove".

Dao je veliki doprinos da ekipa završi sezonu na trećoj poziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.