Liverpul će sa transferima završiti do 1. jula

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul će sa transferima završiti do 1. jula

Kako napominju pouzdani novinari u Engleskoj, Jirgen Klop ima veliku želju da sa svim transferima završi do 1. jula kako bi imao kompletan sastav za pripreme.

Planovi se već prave, listu želja ima Jirgen Klop koja je dostupna samo njegovim najbližim saradnicima, medijima ne želi previše da priča o tome ovaj nemački stručnjak.

Ipak, ono što je sigurno u ovom trenutku jeste da Jirgen Klop ima želju da završi posao oko transfera do kraja juna, odnosno želi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da 1. jula ima kompletnu sliku.

Tako je bilo pre dve godine kada je Brendan Rodžers u pitanju, on je veliku većinu pojačanja doveo veoma rano. Dakle, u leto 2014. godine u tim su stigli Lalana, Lovren, Čan, Lambert i Marković, dok je jedino kasnije stigao Mario Baloteli.

Slično se ponovilo i prošle godine, stigli su veoma rano Milner, Ings, Bogdan, Firmino, Gomez i Klajn, a tek je kasnije stigao Kristijan Benteke.

Do sada su gotovi transferi Marka Grujića i Žoela Matipa, očekuje se u narednih nekoliko nedelja otkrivanje novog transfera u Liverpulu. Ko bi to mogao biti?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.