Liverpul - Ko umesto Šaćirija, biće još promena u sastavu?

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul - Ko umesto Šaćirija, biće još promena u sastavu?

Engleski mediji najavili su startnu postavu Liverpula na ''Marakani''. Koliko će biti promena u odnosu na prethodni duel ove dve ekipe?

Znate već, Džerdan Šaćiri odlukom trenera Jirgena Klopa nije ni doputovao u Beograd, pa je jasno da će sutra nemački stručnjak morati da napravi bar jednu promenu u odnosu na prethodni susret sa Zvezdom na ''Enfildu'' koji je Liverpul dobio sa ubedljivih 4:0.

''Redsi'' su večeras na ''Marakani'' odradili trening, posle kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su engleski mediji počeli da najavljuju startnu postavu za koju će se najverovatnije odlučiti Jirgen Klop.

Prema tim  procenama, Šaćirijevo mesto mogao bi da zauzme Adam Lalana ili eventualno Džejms Milner, a osim te promene nagoveštava se i još jedna u odbrambenoj liniji tima - da umesto Gomeza utakmicu počne hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Sve ostalo bi trebalo da bude isto kao i u prethodnom okršaju ove dve ekipe u Engleskoj.

Dakle, Liverpul bi sutra od prvog minuta trebalo da izgleda ovako:

Mane – Firmino – Salah

Lalana (Milner) – Fabinjo – Vajnaldum

Robertson – Van Dajk – Lovren (Gomez) – T.Aleksander Arnold

Alison

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.