Liveprul poslao ponudu u Gelzenkirhen!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liveprul poslao ponudu u Gelzenkirhen!

Velika želja Jirgena Klopa uskoro bi mogla da bude ispunjena, piše danas britanska štampa.

Pouzdani 'Sky Sports' prenosi da su 'Redsi' krenuli u akciju dovođenja Žoela Matipa.

24-godišnjak iz redova Šalkea i igrač po ukusu Jirgena Klopa, Nemac je odlično uopznat sa njegovim kvalitetima i želi da njegovim dovođenjem osnaži poslednju liniju svog tima.

Još uvek nije poznato koliko iznosi ponuda koja je sa 'Enfilda' poslata na 'Veltis >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arenu'.

Kamerunac ne želi da produži saradnju sa 'Kraljevsko plavima' iz Gelzenkirhena, važeći ugovor mu ističe na kraju sezone i ovaj prelazni rok je poslednja šansa da Šalke zaradi njegovom prodajom.

Matip u poslednje vreme najčešće igra na poziciji štopera, ali nije mu strano ni da deluje u veznom redu.

Postoji i mogućnost da dogovor između Liverpula i Šalkea bude postignut ovih dana, a da reprezentativac Kameruna na leto stigne na 'Enfild Roud'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.