Livaja napustio reprezentaciju Hrvatske: Bio bih smetnja

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 20:20

Livaja napustio reprezentaciju Hrvatske: Bio bih smetnja

Hrvatski fudbaler Marko Livaja napustio je tamošnju reprezentaciju.

Haos na treningu Hrvatske izbio je u Rijeci gde su navijači vređali Marka Livaju i umalo je došlo do fizičkog sukoba.

Marko Livaja napustio je pripreme hrvatske reprezentacije te neće biti u sastavu državnog tima za završni turnir Lige nacija koji počinje 14. juna.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osećam da nisam spreman da dam reprezentaciji svoj maksimum >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje da ima mir tokom priprema za ovo važno takmičenje. Momcima želim svu sreću u Holandiji i da se okite zlatom, za to sigurno imaju kvalitet. Zahvaljujem se selektoru na razumevanju, predsedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci pa se nadam da će navijači reprezentacije razumeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi puno znači i nadam se da ću u budućnosti i dalje biti njen član", rekao je Livaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.