Lisice pronašle novog Kantea?

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lisice" pronašle "novog Kantea"?

Lester sprema pojačanja za januarski rok.

Kako prenose španski mediji, Lester bi mogao da pokvari planove Sevilji.

Naime, Andalužani su zainteresovani za vezistu Bresta Ibrahima Dijaloa, ali je 20-godišnji fudbaler na listi želja i kluba sa "King Pauera".

Dijalo je ponikao u Monaku, ove sezone se afirmisao u dresu Bresta u Ligi 1, upisao je 14 od mogućih 16 nastupa i pokazao ozbiljan potencijal.

Stilom podseća dosta na Ngoloa Kantea, kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Lester svojevremeno doveo iz Kaena, da bi se Francuz u dresu "Lisica" pokazao kao jedan od najboljih vezista u Evropi, te je bio i ključ uspeha u sezoni 2015/16, kada je osvojena titula.

Brest ipak ne želi da ga pusti ove zime, navodno ni sam fudbaler ne želi da ide, videćemo da li Sevilja i Lester mogu da ga ubede da promeni mišljenje.

Lester je danas produžio i ugovor sa trenerom Brendanom Rodžersom, "Lisice" su druge na tabeli Premijer lige nakon 15 kola i žele da se pojačaju u januaru kako bi povećali svoje šanse u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.