Lisabonski derbi pripao Benfiki

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisabonski derbi pripao Benfiki

Derbi u Lisabonu, Benfika slavila protiv Sportinga.

U okviru polufinala Kupa Portugala Benfika je u prvom meču dočekala Sporting i slavila je na svom terenu rezultatom 2:1 (1:0).

Domaćin je stigao do prednosti na startu utakmice.

Dobro je tekla akcija Benfike po desnoj strani, upošljen je Pici koji dodaje do Gabrijela, a ovaj uspeva da pogodi za 1:0. Igrao se 16. minut.

Prednost je udvostručena u 84. minutu, ovoga puta akcija je tekla od odbrane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << došla je lopta do nove nade Benfike, Žoaa Feliksa, koji upućuje oštru loptu u sredinu, Ilori je zahvata i šalje u svoju mrežu za 2:0.

Sve što su gosti uspeli da urade jeste gol Bruna Fernandeša iz slobodnog udarca, šutirao je na fantastičan način, mladi Svilar nije mogao ništa da učini.

Od srpskih igrača danas su igrali Mile Svilar na strani Benfike, odnosno Nemanja Gudelj za Sporting.

Revanš je 4. marta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi gledao trojicu u derbiju Lisabona!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019

Juče je na programu bio derbi Lisabona, u loži je viđeno dosta skauta...Skauti mnogih timova su bili prisutni juče na utakmici Benfika-Sporting, domaćin je slavio sa 2:1, pa su beležnice bile pune...Među skautima koji su bili na stadionu Benfike, bili su i skauti Čelsija...Ko je na meti?..Prvi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.