Lionelu 30 miliona evra godišnje

Izvor: Press, 10.Maj.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lionelu 30 miliona evra godišnje

Španska TV 3 otkriva da je još 21. aprila postignut dogovor između Bartomeua i oca omalenog Argentinca.
foto: novosti.rs
MESI i Barselona nastavljaju ruku podruku, kako je i bilo kroz celu karijeru omalenog Argentinca. Španska TV 3 otkriva da je još 21. aprila, dva dana pre "El klasika", postignut dogovor između Hosepa Marije Bartomeua i oca omalenog Argentinca, a ujedno i njegovog agenta, Horhea >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mesija. Mesi će na kraju sezone potpisati novi četvorogodišnji ugovor sa katalonskim klubom, a zagarantovana primanja po sezoni iznosiće 30 miliona evra.
Koliko je ova informacija tačna, ostaje da se vidi, ali bi trebalo podsetiti i da se slična priča u medijima pojavila na početku godine, kada je najavljeno da će Barsa i Mesi novi ugovor parafirati najkasnije do kraja marta. "Promašaj" je već sada duži od mesec dana, a eto, stigle su nove najave o potpisu na kraju. 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.