Lion u četvrtfinalu kupa (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion u četvrtfinalu kupa (video)

Ekipa Liona je uspela da se plasira u četvrtfinale Kupa Francuske pošto je večeras savladala Gengan.

Gengan je večeras dočekao Lion u okviru osmine finala Kupa Francuske, a kao pobednici su izašli gosti, slavili su sa 1:2 (0:1).

Već u 7. minutu gosti stižu do prednosti, Dembele je prihvatio fantastičan pas koji je uputio Marselo, uspeo nekako da se okrene ka golu golmana domaćih i pogodio za 0:1.

Do sledećeg gola čekalo se sve do 49. minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mendi je uputio centaršut sa leve strane, Korne je bio na pravom mestu u pravo vreme i pogodio je za 0:2.

Domaći se nisu predavali, želeli su makar do počasnog gola, koji je usledio u 88. minutu. Bila je to odlična akcija, odbrana Liona je ispala u želji da napravi ofsajd zamku u kojoj se nije našao Koko, poslao je loptu u sredinu gde je bio Mendi koji pogađa za 1:2.

Do kraja ofanziva domaćih, otvorio se prostor i ispred njihovog gola, ali promene rezultata nije bilo.

Tako je Lion stigao do četvrtfinala Kupa Francuske u kom će igrati protiv Kaena.

Inače, ovo je Genganu prvi poraz na svom terenu u Kupu Francuske posle 15 godina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.