Lion pregazio Jokanov Fulam

Izvor: B92, 21.Jul.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion 'pregazio' Jokanov Fulam

Fudbaleri Liona pobedili su Fulam sa 4:0 u klupskoj prijateljskoj utakmici na stadionu Pjer Rajon u Burgoan Žalijeu.

Golove za Lion su postizali Terije (64,84), Dijas (74) i Korne (78).

Tim Slaviše Jokanovića dobro se držao u prvom poluvremenu, a Johansenu nije mnogo falilo da pogodi mrežu u 17. minutu za vođstvo Fulama.

Jednu od ozbiljnijih prilika je u prvom delu igre imao i Traore koji je u 32. minutu šutirao precizno u ugao gola, ali je Betineli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro odbranio.

Lion je u tom delu igre bio nešto bolji što će materijalizovati tek u nastavku.

Prvo je u 64. minutu Terije posle dodavanja Marijana Dijasa pogodio za 1:0 posle smušene odbrane Fulama, da bi u 74. Lion dobio pena koji je realizovao Marijano.

Na 3:0 Lion je povisio tako što se Korne dobro izvukao odbrani i istrčao po desnom boku, a onda savladao golmana Fulama.

Konačnih 4:0 je postavio Terije svojim drugim golom kada je pobegao odbrani i uklizao na dobar centaršut saigrača.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.