Lion i Sent Etjen zainteresovani za Filipa Đorđevića

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2013, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion i Sent Etjen zainteresovani za Filipa Đorđevića

Francuski Lion i Sent Etjen zainteresovani su da dovedu srpskog napadača iz Nanta Filipa Đorđevića, preneli su francuski mediji.
(FOTO: beinsport.fr)
Lionu je prioritet da posle odlaska Lisandra Lopesa u katarsku Al Garafu dovede napadača, zbog čega je predsednik tog kluba Žan-Mišel Ola već razgovarao s prvim čovekom Nanta Valdemarom Kitom.
Kako se navodi, Đorđevićeva cena je između tri i pet miliona evra, ali Lion još nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << poslao zvaničnu ponudu. Fudbaleru na kraju sezone ističe ugovor, pa će Ola pokušati da ga dovede za što manje novca.
Pored Đorđevića, Lion je zainteresovan i za napadača Lorijena Žeremija Alijadijera, čiji ugovor ističe u junu 2015. godine, ali problem predstavlja obeštećenje, jer se za 30-godišnjaka traži sedam miliona evra.
Iz izvora bliskih Sent Etjenu navodi se da će taj klub pokušati da angažuje Đorđevića samo ako ne uspe da dovede reprezentativca Malija i napadača engleskog Vest Hema Modiba Maigu.
Ako pređe u jedan od ova dva kluba, Đorđević će imati sunarodnika za saigrača, pošto za Lion nastupa Milan Biševac, a za Sent Etjen Danijel Aleksić.
Đorđević je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, odakle je 2008. otišao u Nant. On je za francuski klub odigrao 151 ligašku utakmicu i postigao 53 gola.
25-godišnji napadač je za reprezentaciju Srbije nastupio četiri puta i jednom bio strelac.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.