Lindzi Von se vratila treninzima: Mnogo sam propustila, hoću sve da nadoknadim

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindzi Von se vratila treninzima: Mnogo sam propustila, hoću sve da nadoknadim

Američka skijašica Lindzi Von uspešno se vratila treninzima posle sedmomesečne pauze zbog preloma noge, koji je zadobila na prvenstvu sveta u Šladmingu.

Von je trenirala u američkom trenažnom kampu u čileanskom mestu Portilju.

Olimpijska šampionka i četvorostruka ukupna pobednica Svetskog kupa pretrpela je tešku povredu desnog kolena tokom pada u svojoj prvoj trci na svetskom prvenstvu u Austriji, u februaru.

"Mnogo toga sam propustila u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sada pokušavam da se vratim što brže mogu", rekla je Von koja je do sada ostvarila 59 pobeda u Svetskom kupu.

Von planira da brani titulu na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, u februaru 2014. godine, tačno godinu dana posle teške povrede.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lindzi Von se vratila treninzima: Mnogo sam propustila, hoću sve da nadoknadim

Izvor: Dzungla.org, 02.Sep.2013

Američka skijašica Lindzi Von uspešno se vratila treninzima posle sedmomesečne pauze zbog preloma noge, koji je zadobila na prvenstvu sveta u Šladmingu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.